Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό - Ψαλίδι Ιταλίας Bcs Duplex 1.68 m

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό - Ψαλίδι Ιταλίας Bcs Duplex 1.68 m

Κωδικός: Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό - Ψαλίδι Ιταλίας Bcs Duplex 1.68 m
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό - Ψαλίδι Ιταλίας Bcs Duplex 1.68 m

Το Duplex είναι διπλές ράβδους κοπής μαχαιριών, όπου τα μαχαίρια και τα δόντια κινούνται ταυτόχρονα σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Το τέλειο «ψαλίδι» του Duplex σπρώχνει τους μίσχους του χορτονομή σε καθαρή περικοπή χωρίς καθάρισμα, διατηρώντας την διατροφική του αξία ανέπαφη. Αυτός ο τύπος κοπής επιτρέπει επίσης την ταχεία και πλούσια αναγέννηση του χλοοτάπητα.

Η μειωμένη απορρόφηση ισχύος και το περιορισμένο βάρος επιτρέπουν στο Duplex να χρησιμοποιείται επίσης με ελκυστήρες χαμηλής ισχύος καθώς και σε μηχανήματα κάμπιας.

Διατίθενται οκτώ εκδόσεις του Duplex ανάλογα με το πλάτος κοπής και τον τύπο του δοντιού:
-  Duplex 1,68 Gold ή ST : 1,68 m πλάτος κοπής
-  Duplex 1,82 Gold ή ST : 1,82 m πλάτος κοπής
-  Duplex 2,12 Gold ή ST : 2,12 m πλάτος κοπής
-  Duplex 2,42 Gold ή ST : 2,42 m πλάτος κοπής

Η έκδοση Gold διακρίνεται από δόντια διπλής διατομής (απόσταση μεταξύ άκρων 76 mm), ενώ η έκδοση ST διακρίνεται από δόντια τριπλής διατομής (απόσταση μεταξύ άκρων 50 mm) και συνιστάται για πετρώδη εδάφη.

Το συμπαγές και ανθεκτικό πλαίσιο που φέρει το φορτίο σχεδιάστηκε για να ελαχιστοποιηθεί η προεξοχή της ράβδου κοπής σε σχέση με το τρακτέρ και να βελτιστοποιηθεί η κατανομή βάρους.

Η υδραυλική ανύψωση, παρέχεται στάνταρ , επιτρέπει την τοποθέτηση της ράβδου από + 90 ° (δηλ. Κάθετα) κατά τη διάρκεια ελιγμών πεδίου και κατά τη μεταφορά δρόμου, και λειτουργεί χωρίς προβλήματα έως - 55 ° σε σχέση με το οριζόντιο επίπεδο.