Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους Bcs Edelweiss AS 7 2.85 m

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους Bcs Edelweiss AS 7 2.85 m

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους Bcs Edelweiss AS 7 2.85 m       

Η BCS διευρύνει τη γκάμα των χλοοκοπτικών μπροστινού δίσκου με το νέο Rotex Edelweiss , τα οποία είναι πιο ελαφριά και συμπαγή και ως εκ τούτου είναι ιδανικά για αλπική χρήση και είναι κατάλληλα για σύνδεση σε όλους τους τύπους ελκυστήρων , συμπεριλαμβανομένων των ισοδιαμετρικών και ειδικών ορεινών.

Διατίθενται σε εκδόσεις πέντε, έξι και επτά δίσκων με πλάτος έως 2,85 μέτρα,  όχι μόνο οι μηχανές Rotex Edelweiss προσφέρουν όλες τις βελτιώσεις της γνωστής σειράς Rotex Avant NT, αλλά είναι επίσης πολύ πιο ελαφριές και συμπαγείς χάρη στο επανασχεδιασμένο πλαίσιο, τα κιβώτια ταχυτήτων και το κουτί ελέγχου της ράβδου κοπής, τώρα είναι σε μεγάλο βαθμό κατασκευασμένο από ελαφρύ κράμα.

Επιπλέον, η ράβδος προστατεύεται τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος από ένα συνθετικό στρώμα παρά από μεταλλικά φύλλα , ενώ η μέθοδος μετάδοσης που βασίζεται σε γρανάζια σε λουτρό λαδιού για μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας και ελαχιστοποίηση των δραστηριοτήτων συντήρησης παραμένει αμετάβλητη.

Για τον ίδιο λόγο, οι συμπλέκτες και οι ελεύθεροι τροχοί που προστατεύουν τα κιβώτια , λειτουργούν σε κλειστό carter σε λουτρό λαδιού και ενσωματώνονται στο στήριγμα ελέγχου, τοποθετούνται πίσω από τον πρώτο δίσκο για να μειώσουν την ποσότητα χώρου και να κάνουν την εκροή της κοπής ζωοτροφών ευκολότερη.

Η ράβδος κοπής είναι εξοπλισμένη με γρανάζια στο λουτρό λαδιού και με σύστημα ασφαλείας κατά της τυχαίας σύγκρουσης που υποστηρίζεται από φλάντζες συγκράτησης δίσκου με συσκευή βλάβης.

Έξι τύποι πλαισίων με σύνδεση τρακτέρ κάνουν το Rotex Edelweiss συμβατό με όλα τα τρακτέρ που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Ένας κεντρικός αρθρωτός σύνδεσμος επιτρέπει στα μηχανήματα να ταλαντεύονται σε σχέση με το σύνδεσμο (± 5 °) , προσαρμόζοντας τη μορφολογία των εδαφών στα οποία χρησιμοποιούνται. Ένας πείρος καθιστά δυνατή την ασφάλιση κατά τη μεταφορά στο δρόμο.