Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους Bcs Rotex Αvant NT 5 2.05 m

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους Bcs Rotex Αvant NT 5 2.05 m

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους Bcs Rotex Αvant NT 5 2.05 m

Το Rotex Avant NT είναι χορτοκοπτικά που έχουν τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος με περιορισμένο βάρος και διαστάσεις για χρήση τόσο σε παραδοσιακούς όσο και σε ισοδιαμετρικούς ελκυστήρες, καθώς και σε ειδικούς ελκυστήρες διαμορφωμένους για την κοπή ορεινού βοσκότοπου.

Η ελάχιστη απορρόφηση ισχύος από το PTO καθιστά το Rotex Avant NT κατάλληλο επίσης για χρήση σε ελκυστήρες χαμηλής ισχύος, στο βουνό και σε πλαγιές.

Διατίθενται τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Rotex Avant NT, ανάλογα με το πλάτος κοπής:
-  Rotex Avant NT 5   με 5 δίσκους και πλάτος κοπής  2,05 m
-  Rotex Avant NT 6  με 6 δίσκους και πλάτος κοπής  2,45 μ
-  Rotex Avant NT 7  με 7 δίσκους και πλάτος κοπής    2,85 m

Το συμπαγές και ελαφρύ πλαίσιο που φέρει το φορτίο μειώνει δραστικά την υπερθέρμανση του χλοοκοπτικού σε σχέση με το τρακτέρ, βελτιστοποιώντας την κατανομή βάρους και καθιστώντας τη χρήση σε συνδυασμό με χλοοκοπτικά που είναι τοποθετημένα πίσω.

Συνιστάται η εγκατάσταση του Rotex Avant NT σε τρακτέρ με υδραυλική ανάρτηση που λειτουργεί με αζώτη, ώστε το φορτίο της ράβδου κοπής να είναι πάντα κανονικό και για καλύτερη προσαρμογή στο περίγραμμα γείωσης. Εναλλακτικά, διατίθεται κιτ ανάρτησης ελατηρίου (μόνο για τυπικούς ελκυστήρες).

Τα κύρια κιβώτια μετάδοσης διαθέτουν γρανάζια στο λουτρό λαδιού και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με τρακτέρ με PTO στις 540 ή 1.000 σ.α.λ. Το στήριγμα ελέγχου , με τα γρανάζια σε ένα λουτρό λαδιού, είναι κατασκευασμένο από σφαιροειδές χυτοσίδηρο για να εξασφαλίσει τη μέγιστη αντίσταση στην πίεση κατά τη λειτουργία και την κίνηση, και βρίσκεται πίσω από τον πρώτο δίσκο για να μειώσει τις συνολικές διαστάσεις και να διευκολύνει τη διέλευση του κούρεμα της χορτονομής .

Ένας ελεύθερος τροχός και ένας συμπλέκτης είναι επίσης στάνταρ χαρακτηριστικά για την προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων. Αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση ενός απλού συνδέσμου cardan για μεταφορά της κίνησης από το τρακτέρ PTO στο μηχάνημα.

Έξι τύποι πλαισίων με σύνδεση τρακτέρ κάνουν το Rotex Avant NT συμβατό με όλα τα τρακτέρ που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Ένας κεντρικός αρθρωτός σύνδεσμος επιτρέπει στα μηχανήματα να ταλαντεύονται σε σχέση με το σύνδεσμο (± 5 °) , προσαρμόζοντας τη μορφολογία των εδαφών στα οποία χρησιμοποιούνται. Ένας πείρος καθιστά δυνατή την ασφάλιση κατά τη μεταφορά στο δρόμο.