BCS EAGLE 85 STAGE V
BCS EAGLE 85 STAGE V
BCS EAGLE 85 STAGE V

BCS EAGLE 85 STAGE V

BCS EAGLE 85 STAGE V
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

BCS EAGLE 85 STAGE V

Τρακτέρ εξαιρετικά χαμηλού προφίλ με διαφοροποιημένους τροχούς και κοντό μεταξόνιο. Συμπαγές και ευέλικτο για εργασία σε θερμοκήπια, ελαιώνες, περιβόλια και αμπελώνες ακόμη και σε πλαγιές, πέργκολες και συστήματα τέντας ή χαρακτηρίζεται από χαμηλό φύλλωμα.

Η σειρά Eagle 85 διατίθεται σε 2 εκδόσεις:

RS - Πλαίσιο με τιμόνια, σταθερότητα και κράτημα για χρήση ακόμα και σε επικλινείς περιοχές.  
DUALSTEER® - Πλαίσιο με κεντρική άρθρωση και τιμόνι για απαράμιλλη ευελιξία σε στενούς χώρους.
---

ΜΕΤΑΔΟΣΗ: 16 + 16 με συμπλέκτη Easy Plus™ και λειτουργία Smart Brake & Go.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ όπισθεν: ναι, με κουμπί Power Clutch System.
ΙΣΧΥΣ: 75 ίπποι.
ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ: μονής κατεύθυνσης με πλατφόρμα αναρτημένη στο αθόρυβο μπλοκ.
CAB: Compact Pro με χαμηλό προφίλ, εγκεκριμένη γάτα. 4 (επιλογή)
Η εύκολη μετακίνηση είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για όλα τα τρακτέρ για αμπέλια και περιβόλια. Ως εκ τούτου, η ζήτηση της αγοράς είναι να υπάρχουν μηχανήματα που να είναι όλο και πιο ευέλικτα και ευέλικτα σε περιορισμένους και περιορισμένους χώρους, ακόμη και σε πλαγιές, καθώς είναι θεμελιώδους σημασίας για να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας.

Η έκδοση Dualsteer®, μοναδική στην αγορά, έχει απαράμιλλη ευελιξία χάρη στο διπλό σύστημα διεύθυνσης που ενώνει και συγχρονίζει την κεντρική άρθρωση του πλαισίου με το τιμόνι των μπροστινών τροχών.

Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα σάς επιτρέπει να επιτύχετε γωνία διεύθυνσης περίπου 70° για έξοδο και είσοδο στην επόμενη σειρά με έναν μόνο ελιγμό με εμφανή εξοικονόμηση χρόνου, αυξήσεις παραγωγικότητας και λιγότερη συμπίεση του εδάφους.

Κερδίζοντας σε κάθε τομέα χρήσης:

Η απαράμιλλη ακτίνα στροφής κάνει την έκδοση Dualsteer® νικήτρια σε διάφορους τομείς χρήσης:
αμπελώνες και περιβόλια με περιορισμένο χώρο ελιγμών στο τέλος του ακρωτηρίου
καλλιέργειες θερμοκηπίου
κηπευτικό-ανθοπωλείο-φυτώριο

Σε σύγκριση με οχήματα με ιχνηλάτες, το Dualsteer® προσφέρει διπλό πλεονέκτημα σε πιο απότομες πλαγιές και ανώμαλο έδαφος:
ανώτερη σταθερότητα και πρόσφυση των 4 τροχών που προσκολλώνται πάντα στο έδαφος χάρη στο ταλαντευόμενο πλαίσιο OS-FRAME.
μείωση στο ελάχιστο της ζημιάς στο έδαφος που προκαλείται από τα σιδερένια κραμπόν των τροχιών στους ελιγμούς στο τέλος του ακρωτηρίου.
Η θέση οδήγησης αποτελείται από μια πλατφόρμα αναρτημένη σε αθόρυβα μπλοκ για την απόσβεση των κραδασμών και του θορύβου προς όφελος της άνεσης λειτουργίας.

Η νέα καμπίνα COMPACT PRO , διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας, χαρακτηρίζεται από ένα χαμηλού προφίλ μονοκόκ πλαίσιο που βελτιστοποιεί τη χρήση του σε εργασίες κάτω από δέντρα, σε αμπελώνες με πέργκολα, συστήματα τέντας και θερμοκήπια.

Εξοπλισμένη με κλιματισμό με αεραγωγούς αερισμού τύπου αυτοκινήτου τοποθετημένα μπροστά από τον χειριστή, η καμπίνα COMPACT PRO είναι υπό πίεση και εγκρίνεται στην Κατηγορία 4 .

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα απομονώνουν τον χειριστή από επιβλαβείς εισπνοές κατά τη διάρκεια θεραπειών με φυτοϋγειονομικά προϊόντα, καθιστώντας το περιβάλλον εργασίας υγιές και ασφαλές.
+ Κινητήρας Kohler 4κύλινδρος Turbo Intercooler 75 ίππων.
+ Νέος συμπλέκτης Easy Plus ™ για προοδευτική και χωρίς τραντάγματα εμπλοκή.
+ Σύστημα συμπλέκτη ισχύος για μέγιστη άνεση λειτουργίας.
+ Smart Brake & Go για να σταματήσετε το τρακτέρ και να επανεκκινήσετε πατώντας μόνο το πεντάλ του φρένου.
+ Νέο joystick (προαιρετικό) Με ηλεκτρονικό έλεγχο με κουμπί εμπλοκής PTO και ποτενσιόμετρο για ρύθμιση της υδραυλικής ροής. + 2700 kg
ικανότητα ανύψωσης στις σφαιρικές αρθρώσεις.
+ Compact Pro καμπίνα (επιλογή) Με χαμηλό προφίλ, υπό πίεση και εγκεκριμένη γάτα. 4 για φυτοϋγειονομικές θεραπείες με απόλυτη ασφάλεια.
+ Φώτα εργασίας LED και συμπαγής σχεδιασμός χάρη στην κάτω κουκούλα 8 cm.
+ Πίσω τροχοί 24” (διατίθενται και με καμπίνα) για μέγιστη πρόσφυση.
Η υιοθέτηση μιας νέας μονάδας ελέγχου οχήματος με τα υψηλότερα πρότυπα αυτοκινήτου κατέστησε δυνατή την αξιοποίηση του ηλεκτροϋδραυλικού συμπλέκτη και τον εξοπλισμό του, στάνταρ, με ορισμένα αποκλειστικά χαρακτηριστικά:

Συμπλέκτης Easy Plus ™: με πολλαπλούς δίσκους σε λουτρό λαδιού με υδραυλικό έλεγχο, διαχειρίζεται ηλεκτρονικά το λογισμικό που φιλτράρει τυχόν κακή χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη από τον χειριστή, εξασφαλίζοντας προοδευτική εμπλοκή, χωρίς τραντάγματα και χωρίς φθορά.
Σύστημα τροφοδοσίας συμπλέκτη: χρησιμοποιώντας το κουμπί στο φορείο και στο μοχλό ταχυτήτων, ο χειριστής μπορεί να αντιστρέψει την κατεύθυνση του τρακτέρ ή να αλλάξει ταχύτητα χωρίς να χρησιμοποιήσει το πεντάλ του συμπλέκτη για μέγιστη άνεση λειτουργίας.
Smart Brake & Go: το σύστημα, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενός κουμπιού στο ταμπλό, επιτρέπει στο τρακτέρ να ακινητοποιηθεί και να επανεκκινηθεί μόνο με το πάτημα του πεντάλ του φρένου, χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.

Το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί επίσης να εξοπλιστεί προαιρετικά με το αποκλειστικό ηλεκτροϋδραυλικό φορείο όπισθεν EasyDrive® .

Μέσω του πρακτικού μοχλού που βρίσκεται στα αριστερά του τιμονιού, ο χειριστής μπορεί να αντιστρέψει την κατεύθυνση διαδρομής χωρίς να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι και χωρίς να χρησιμοποιήσει τον συμπλέκτη για μέγιστη άνεση λειτουργίας και απόλυτο έλεγχο του τρακτέρ.
Η γκάμα 85 είναι εξοπλισμένη με έναν 4κύλινδρο κινητήρα Turbo Intercooler 75 ίππων με φίλτρο σωματιδίων στον οποίο ο Όμιλος BCS έχει εργαστεί, σε συνεργασία με τον τεχνολογικό του συνεργάτη Kohler, για μια προηγμένη στρατηγική αναγέννησης που εγγυάται μέγιστη απόδοση και μείωση στο ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Η ηλεκτρονική ρύθμιση των στροφών του κινητήρα πραγματοποιείται γρήγορα και με ακρίβεια μέσω μιας κονσόλας που βρίσκεται στα δεξιά του τιμονιού με τις ακόλουθες λειτουργίες:
αύξηση/μείωση ταχύτητας,
αποθήκευση / ανάκληση της καθορισμένης ταχύτητας,
απενεργοποίηση του ηλεκτρονικού γκαζιού και μετάβαση σε ταχύτητα ρελαντί.

 •  

  +30 2810315430

 •  

  +30 2810311633

 •  

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 •  

  Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 426, Ηράκλειο, Ελλάδα