Επαγγελματικό Ηλεκτρικό Ψαλίδι Ισπανίας Arvipo EC40

Επαγγελματικό Ηλεκτρικό Ψαλίδι Ισπανίας Arvipo EC40

Κωδικός: Arvipo EC40
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
1250,00 €

Επαγγελματικό Ηλεκτρικό Ψαλίδι Ισπανίας Arvipo EC40    

Απλότητα και αποτελεσματικότητα
Ο  επαγγελματικός εξοπλισμός  ψαλιδίσματος EC40 , για εντατικό κλάδεμα, χαρακτηρίζεται από την απλότητα, την ισχύ, την ταχύτητα κοπής, την ακρίβεια με το σερβο έλεγχο, τη χαμηλή κατανάλωση και τη μεγάλη σταθερότητα κατασκευής. Κοινή χρήση ακριβώς των ίδιων μηχανικών με το PS110, αλλά με έναν ελαφρύτερο και λιγότερη ροπή κινητήρα , γίνεται ελαφρύτερο και πιο παιχνιδιάρικο, ιδανικό για ελαφρώς λιγότερο απαιτητικό επαγγελματικό κλάδεμα.          

Ο προοδευτικός έλεγχος κοπής επιτρέπει την τέλεια θέση της λεπίδας καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου κοπής, βελτιώνοντας έτσι την πρόσβαση σε οποιοδήποτε στέλεχος ή κλαδί. Η ειδική της κεφαλή τοποθετείται σε ρουλεμάν (Pat.), Χωρίς συντήρηση, ρύθμιση ή καθημερινό γράσο , εξασφαλίζει μια ακριβή και καθαρή κοπή που ευνοεί την ευκολότερη επούλωση, αποφεύγοντας ασθένειες.

Η εργονομία, σε συνδυασμό με το σχεδιασμό του περιβλήματος και τον προσανατολισμό της λεπίδας κοπής του, παρέχουν καλύτερο έλεγχο στο ψαλίδι, μειώνοντας την προσπάθεια του χρήστη και διευκολύνοντας την εργασία τους.

Ηλεκτρικά ψαλίδια περικοπής εξοπλισμένα με λεπίδα OPTIMA και αντίθετη λεπίδα κατασκευασμένη από ειδικό ατσάλι AVP6V με υψηλή αντοχή στη φθορά και το τσίμπημα. Ειδικά σχεδιασμένο για καλύτερη προσαρμογή σε όλους τους τύπους καλλιεργειών, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέντρων. ( Αμπέλια , ελιά , πορτοκάλι , φρούτα , δασοκομία , κωνοφόρα , φυλλώδη , αστικά και  διακοσμητικά κλάδεμα ) .

Πολύ ελαφρύ και πολύ άνετο λουρί με αποτελεσματικά και απλά ηλεκτρονικά.

Το  EC40 διαθέτει την έκδοση HOOF, για κοπή οπλών σε εφαρμογές ζώων. απαραίτητο σε εκτροφεία αιγοπροβάτων ...