Επαγγελματικό Ηλεκτρικό Ψαλίδι Ισπανίας Arvipo PS110 με CPS System

Επαγγελματικό Ηλεκτρικό Ψαλίδι Ισπανίας Arvipo PS110 με CPS System

Κωδικός: Arvipo PS110 με CPS
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
1225,00 €

Επαγγελματικό Ηλεκτρικό Ψαλίδι Ισπανίας Arvipo PS110 με CPS System

Ισχύς και αντοχή
Το επαγγελματικό ψαλίδι PS110 με CPS , για εντατικό κλάδεμα, χαρακτηρίζεται από την ισχύ, την ταχύτητα κοπής, την ακρίβεια με το σερβο έλεγχο, τη χαμηλή κατανάλωση και τη μεγάλη στιβαρότητα, τοποθετώντας το ανάμεσα στα ψαλίδια υψηλής απόδοσης σε ανώτερο επίπεδο , ικανοποιώντας με ικανοποίηση το μεγαλύτερες απαιτήσεις επαγγελματικού κλάδεμα.

Ο προοδευτικός έλεγχος κοπής επιτρέπει την τέλεια θέση του φύλλου, βελτιώνοντας έτσι την πρόσβαση σε οποιοδήποτε στέλεχος ή κλαδί. Η ειδική της κεφαλή τοποθετείται σε ρουλεμάν (Pat.), Χωρίς συντήρηση, ρύθμιση ή καθημερινό γράσο , εξασφαλίζει μια ακριβή και καθαρή κοπή που ευνοεί την ευκολότερη επούλωση, αποφεύγοντας ασθένειες.

Η εργονομία μαζί με το σχεδιασμό του περιβλήματος και τον προσανατολισμό της λεπίδας κοπής της, δίνει καλύτερο έλεγχο στο ψαλίδι, μειώνοντας την προσπάθεια του χρήστη και διευκολύνοντας την εργασία τους.

Το ψαλίδι PS110 είναι ο φυσικός διάδοχος του PS100, εξελίχθηκε και τελειοποιήθηκε, αναπτύσσοντας περισσότερη ισχύ κοπής, περισσότερη αυτονομία και λιγότερη συντήρηση χάρη στους νέους κινητήρες χωρίς ψήκτρες.

Αυτό το μοντέλο ψαλιδιού μπορεί να παραγγελθεί με δύο τύπους κεφαλής, OPTIMA ή GOLD , ανάλογα με τον τύπο κλαδέματος. Και οι δύο λεπίδες βελτιώθηκαν περαιτέρω με κοίλη αναγέννηση υλικού που επιτρέπει πολύ υψηλότερη διείσδυση κοπής με λιγότερη μηχανική και ενεργειακή φθορά.

Η λεπίδα GOLD έχει επίστρωση τιτανίου που την καθιστά ακόμη πιο δύσκολη και πιο αποτελεσματική στο επιθετικό κλάδεμα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

Το CUT PREVENT SYSTEM προστατεύει από κάθε κοπή, το ψαλίδι σταματά να έρχεται σε επαφή με το δέρμα του κλαδέματος.
Αποτελεσματική σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
SMART BLADE (Έξυπνο φύλλο) που αποτρέπει ανεπιθύμητες περικοπές καλωδίων