Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους και Συνθλιπτικό Bcs Rotex XR 6 2.45 m

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους και Συνθλιπτικό Bcs Rotex XR 6 2.45 m

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Αναρτώμενο Χορτοκοπτικό Ιταλίας με Δίσκους και Συνθλιπτικό Bcs Rotex XR 6 2.45 m

Το Rotex XR προέρχεται από το περίφημο Rotex R και είναι τα νέα μηχανήματα κοπής με πίσω δίσκους που παράγονται από την BCS , συνδυάζοντας την ποιότητα κοπής δίσκου και επιτρέπουν το πάτημα της τροφής ώστε να μειωθεί ο χρόνος στεγνώματος κατά περισσότερο από 50%.

Η αξιοσημείωτη εξοικονόμηση χρόνου και ο μικρότερος κίνδυνος έκθεσης των ζωοτροφών σε κλιματικούς κινδύνους είναι όλα προς όφελος της ποιότητας της καλλιέργειας, των οποίων τα διατροφικά χαρακτηριστικά παραμένουν αμετάβλητα.

Τα μηχανήματα έχουν μια νέα εμφάνιση και η δομή τους ενισχύθηκε για να αντιμετωπίζει πάντα όλο και πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας που προέρχονται από τις δυναμικές και απαιτητικές σύγχρονες εταιρείες.

Η αξιοπιστία, η απόδοση, η ταχύτητα εργασίας και η υψηλή ποιότητα της κοπής και η προετοιμασία των ζωοτροφών είναι τα πλεονεκτήματα του νέου Rotex XR.

Διατίθενται τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Rotex XR, ανάλογα με το πλάτος κοπής:
- Rotex XR 5 με 5 δίσκους και πλάτος κοπής 2,05 m
- Rotex XR 6 με 6 δίσκους και πλάτος κοπής 2,45 μ
- Rotex XR 7 με 7 δίσκους και πλάτος κοπής 2,85 m

Η ελάχιστη απορρόφηση ισχύος στο PTO καθιστά το Rotex XR κατάλληλο επίσης για χρήση σε ελκυστήρες χαμηλής ισχύος, σε πλαγιές ή σε συνδυασμό με μπροστινά χλοοκοπτικά.

Η μπάρα κοπής διαθέτει ένα συμπαγές αλλά ανθεκτικό προφίλ. Οι κύλινδροι "offset" του κλιματιστικού επιτυγχάνουν καλύτερη ροή του ζωοτροφών τόσο όταν εισέρχονται όσο και έξω από το κλιματιστικό, αποτρέποντας κάθε είδους φράξιμο και βελτιστοποιώντας τη χρήση ακόμη και παρουσία καλλιεργειών που είναι ιδιαίτερα παχιά και τοποθετημένες.