BCS VITHAR K90 STAGE V

BCS VITHAR K90 STAGE V

Κωδικός: BCS VITHAR K90 STAGE V
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

BCS VITHAR K90 STAGE V

Μονοκατευθυντικοί ή αναστρέψιμοι ισοδιαμετρικοί τρακτέρ, με κεντρική άρθρωση (AR) ή με τιμόνια (RS). Κινητήρας 75 ίππων στο στάδιο V.


Τα Vithar K90 AR είναι εξειδικευμένα τρακτέρ που δημιουργήθηκαν για χρήση σε εξαιρετικά περιορισμένους χώρους: καλλιέργειες σειρών, αμπελώνες, οπωρώνες, θερμοκήπια και φυτώρια καθώς και όλες τις καλοκαιρινές και χειμερινές εργασίες συντήρησης τυπικές των δήμων .

Χάρη στους ισοδιαμετρικούς τροχούς και το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης που ενεργεί στον κεντρικό σύνδεσμο, το Vithar K90 AR έχει τα καλύτερα προσόντα στην ευελιξία και την ευελιξία .


Τα Vithar K90 RS είναι εξειδικευμένα πολυλειτουργικά τρακτέρ με χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδιαίτερα αποδοτικά σε καλλιέργειες οίνου και οπωροκηπευτικών, σε θερμοκήπια και στους τομείς της πράσινης συντήρησης .

Το χαμηλό κέντρο βάρους, η τετρακίνηση και το άκαμπτο πλαίσιο με τα μπροστινά τιμόνια εξασφαλίζουν απαράμιλλη σταθερότητα και πρόσφυση στο έδαφος , επιτρέποντας στο Vithar K90 RS να λειτουργεί με εξαιρετική ασφάλεια τόσο σε επίπεδο έδαφος όσο και σε απότομες πλαγιές και ανώμαλο έδαφος.


Η αναστρέψιμη θέση οδήγησης (διατίθεται προαιρετικά) σας επιτρέπει να χειρίζεστε με πρακτικό και ορθολογικό τρόπο τόσο με ρυμουλκούμενο όσο και με μπροστινό εξοπλισμό.

Καινοτόμα τεχνικά περιεχόμενα, κομψός σχεδιασμός και εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις καθιστούν τα Vithar K90 απαραίτητα μηχανήματα για τη γεωργία του μέλλοντος.
Τα τρακτέρ της σειράς K90 είναι εξοπλισμένα με κινητήρα Kubota 3,8 λίτρων που αποδίδει 75 ίππους. Συσκευές όπως η ανακύκλωση καυσαερίων EGR, ο καταλύτης οξείδωσης DOC και το φίλτρο σωματιδίων DPF διασφαλίζουν δραστική μείωση των επιβλαβών ουσιών που απελευθερώνονται στο περιβάλλον.

Ο κινητήρας Common Rail τελευταίας γενιάς εγγυάται ακριβή έλεγχο ψεκασμού, πιο αποδοτική καύση, καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου .
Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος κινητήρας διατηρεί σταθερές τις στροφές του κινητήρα και κατά συνέπεια τις στροφές προς τα εμπρός, τις στροφές PTO και την υδραυλική ροή του τρακτέρ, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου και τη βελτίωση της απόδοσης εργασίας.

Η ηλεκτρονική διαχείριση των στροφών του κινητήρα, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από το BCS Group, πραγματοποιείται γρήγορα και με ακρίβεια μέσω μιας κονσόλας που βρίσκεται στα δεξιά του τιμονιού.
Το κιβώτιο ταχυτήτων των K90s είναι εξοπλισμένο με πλαίσιο OS-FRAME .

Ο σχεδιασμός του κινητήρα με πρόβολο επιτρέπει ένα ιδιαίτερα χαμηλό κέντρο βάρους χωρίς να θυσιάζεται η απόσταση από το έδαφος.

Ένας κεντρικός σύνδεσμος επιτρέπει στο μπροστινό άκρο να ταλαντώνεται έως και 15 ° σε σχέση με το πίσω μέρος, σταθεροποιώντας τη στάση σε κεκλιμένο ή ανώμαλο έδαφος και διασφαλίζοντας τη μέγιστη πρόσφυση των τεσσάρων τροχών που πάντα προσκολλώνται στο έδαφος.           

Το σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 32 ταχυτήτων (16 FWD + 16 REV) με σύγχρονα όπισθεν σάς επιτρέπει να επιλέγετε πάντα τη σωστή σχέση για την προβλεπόμενη χρήση.

Ο συμπλέκτης 'Long life' έχει πολλούς δίσκους σε λουτρό λαδιού και δεν απαιτεί συντήρηση.

Οι άξονες είναι εξοπλισμένοι με πλανητικά γρανάζια μείωσης για την ελαχιστοποίηση του μεταξονίου του τρακτέρ, αυξάνοντας την ικανότητα ελιγμών του.

Η συνεχής πρόσφυση στους 4 τροχούς σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδιότητες ρυμούλκησης.
Το πίσω PTO είναι ανεξάρτητο από το κιβώτιο ταχυτήτων και συγχρονίζεται με την ταχύτητα εμπρός . Μπορεί να εμπλακεί μέσω ηλεκτροϋδραυλικού χειριστηρίου και έχει ταχύτητα 540 / 540 E rpm ή, προαιρετικά, 540/1000 rpm.

Ο συμπλέκτης έχει πολλαπλούς δίσκους σε λουτρό λαδιού.

Το στιβαρό ανυψωτικό πίσω γρύλο (ή προαιρετικά με ελεγχόμενη θέση και προσπάθεια) βασίζεται σε πρακτικά και ευέλικτα εξαρτήματα πολλαπλών χρήσεων για γρήγορη και εύκολη προσαρμογή σε όλο τον εξοπλισμό της αγοράς.

Προαιρετικά, διατίθεται ένας μπροστινός ανελκυστήρας απόδοσης , ο οποίος είναι απαραίτητος για τη χρήση συνδυασμένου εξοπλισμού.

ΜΕΓΑΛΟ'Το υδραυλικό σύστημα είναι διπλού κυκλώματος με δύο ανεξάρτητες αντλίες και εναλλάκτη θερμότητας: η μία αντλία των 30 l/min είναι αφιερωμένη στον ανελκυστήρα και τους διανομείς, η άλλη των 33 l/min είναι αφιερωμένη στο υδραυλικό τιμόνι και τις υπηρεσίες. Προαιρετικά διατίθεται αυξημένο σύστημα με αντλία ανύψωσης 49 l/min.                    
Η χρήση με απόλυτη ασφάλεια, ακόμη και σε επικλινές εδάφη και σε εγκάρσιες κλίσεις, είναι εγγυημένη από τη σχεδιαστική γεωμετρία των K90, που χαρακτηρίζεται από χαμηλό κέντρο βάρους και από τη βέλτιστη κατανομή των βαρών στους άξονες με το εργαλείο τοποθετημένο στο πίσω μέρος ανελκυστήρας.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από πολλαπλά δισκόφρενα σε λουτρό λαδιού που δρουν στους πίσω τροχούς .

Το κλείδωμα του μπροστινού και του πίσω διαφορικού λειτουργεί ηλεκτροϋδραυλικά και επιτρέπει στο τρακτέρ να παραμένει σε πρόσφυση ανά πάσα στιγμή.

Ειδικές ράβδους κύλισης και ζώνες ασφαλείας που συνδέονται στο κάθισμα προστατεύουν τον χειριστή.
Η θέση οδήγησης του K90 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον οδηγό με όλα τα χειριστήρια τοποθετημένα με εργονομικό και εύκολο χειρισμό.

Από το κάθισμα, ο χειριστής έχει πλήρη, ανεμπόδιστη θέα τόσο του μηχανήματος όσο και των εργαλείων.

Το υδροστατικό σύστημα διεύθυνσης εγγυάται μέγιστη ευελιξία και περιορισμένες ακτίνες στροφής.

Στην αναστρέψιμη έκδοση, χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα από τον χειριστή για να περιστρέψει τη μονάδα οδήγησης που αποτελείται από κάθισμα, τιμόνι και ταμπλό κατά 180 °, ώστε να μπορεί να εργαστεί με τον εξοπλισμό που είναι τοποθετημένος μπροστά, συνεχώς παρακολουθώντας και με εξαιρετική ακρίβεια στις εργασίες.
Το νέο ταμπλό σε στυλ αυτοκινήτου είναι ένα συμπύκνωμα ψηφιακής τεχνολογίας.

Εκτός από τα ηλεκτροϋδραυλικά χειριστήρια τοποθετημένα με λογικό και εργονομικό τρόπο, η πολυλειτουργική έγχρωμη οθόνη σάς επιτρέπει να διατηρείτε υπό έλεγχο κάθε παράμετρο του μηχανήματος ανά πάσα στιγμή.

Η γρήγορη και άμεση ανάγνωση των τιμών γίνεται επίσης δυνατή από τους αναλογικούς δείκτες που είναι εξοπλισμένοι με χέρια.


Τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για ενημέρωση: τα μοντέλα που περιγράφονται υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προειδοποίηση, από τον κατασκευαστή. Τα σχέδια και οι φωτογραφίες μπορεί να αναφέρονται σε προαιρετικό εξοπλισμό ή εξαρτήματα που προορίζονται για άλλες χώρες.