Θρυμματιστής Κλαδιών Αναρτώμενος CHIPPER HERCULES C150SE

Θρυμματιστής Κλαδιών Αναρτώμενος CHIPPER HERCULES C150SE

Κωδικός: Θρυμματιστής Κλαδιών Αναρτώμενος CHIPPER HERCULES C150SE
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
12214,00 €

Θρυμματιστής Κλαδιών Αναρτώμενος CHIPPER HERCULES C150SE

Αυτόματος και χειροκίνητος έλεγχος προσπάθειας   
max chipping Ø 150mm
min/max power 25/70 Hp

- Ο θρυμματιστής έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία ξηρών και πράσινων προϊόντων. Παράγει εξαιρετικά τσιπς καύσης
  μεταβλητού μεγέθους με βάση τις διαφορετικές ρυθμίσεις των μαχαιριών. ένας κύλινδρος που λειτουργεί υδραυλικά εγχέει το προϊόν στον
  δίσκο συγκράτησης εργαλείου κοπής. - Αυτή η έκδοση είναι του τύπου που φέρεται σε γενική σύνδεση τριών σημείων 1ης και 2ης Κατηγορίας - Η εξαναγκασμένη τροφοδοσία του προϊόντος προς κοπή είναι εγγυημένη από τον υδραυλικά ελεγχόμενο οδοντωτό κύλινδρο με άμεσο αναστροφέα. - Η μπάρα ασφαλείας που βρίσκεται στο άκρο της χοάνης επιτρέπει το σταμάτημα και την αναστροφή των κυλίνδρων τροφοδοσίας.
- Ο πελεκητής είναι εξοπλισμένος με σύστημα αυτόματου ελέγχου προσπάθειας τελευταίας γενιάς "NO-STRESS". - Ο θρυμματιστής Hércules C150 SE έχει σχεδιαστεί με υπερμεγέθη πλαίσιο, το οποίο εγγυάται ανθεκτικότητα και αξιοπιστία με την πάροδο του χρόνου. - Το υδραυλικό σύστημα είναι «ανεξάρτητου» τύπου και δεν απαιτεί σωλήνες συνδεδεμένους στο τρακτέρ. - Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με ειδικό υδραυλικό ρυθμιστή «VOLUMETRIC» για τέλειο έλεγχο της   ταχύτητας τροφοδοσίας του προϊόντος. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή διαφορετικών μεγεθών ροκανιδιών.