BCS FIGHTER 85 STAGE V

BCS FIGHTER 85 STAGE V

BCS FIGHTER 85 STAGE V
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

BCS FIGHTER 85 STAGE V

Τρακτέρ εξαιρετικά χαμηλού προφίλ με διαφοροποιημένους τροχούς και κοντό μεταξόνιο. Συμπαγές, ευκίνητο και με χαμηλό κέντρο βάρους, είναι το ιδανικό τρακτέρ για εργασία σε οπωρώνες και αμπελώνες, ακόμη και σε πλαγιές, ελαιώνες, θερμοκήπια, καλλιέργειες με θόλο ή με χαμηλό φύλλωμα.

Το Fighter 85 δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τους πελάτες που αναζητούν ένα συμπαγές και αποδοτικό μηχάνημα, με ένα βασικό και απαραίτητο στήσιμο.

Οι μεγάλοι πίσω τροχοί εγγυώνται πρόσφυση ακόμη και σε δύσκολα εδάφη, ενώ οι μικρότερης διαμέτρου μπροστινοί τροχοί εξασφαλίζουν περιορισμένες ακτίνες στροφής.

---

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ: 16 + 16.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ: ναι.
ΙΣΧΥΣ: 75 ίπποι.
ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ: πλατφόρμα μονής κατεύθυνσης.
Η γκάμα 85 είναι εξοπλισμένη με έναν 4κύλινδρο κινητήρα Turbo Intercooler 75 ίππων με φίλτρο σωματιδίων στον οποίο ο Όμιλος BCS έχει εργαστεί, σε συνεργασία με τον τεχνολογικό του συνεργάτη Kohler, για μια προηγμένη στρατηγική αναγέννησης που εγγυάται μέγιστη απόδοση και μείωση στο ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Η ηλεκτρονική ρύθμιση των στροφών του κινητήρα πραγματοποιείται γρήγορα μέσω ενός χειροκίνητου μοχλού και ενός κουμπιού για την αποθήκευση και την ανάκληση της καθορισμένης ταχύτητας.
+ Κινητήρας Kohler 4κύλινδρος Turbo Intercooler 75 ίππων. + 2700 kg
ικανότητα ανύψωσης στις σφαιρικές αρθρώσεις.
+ Φώτα εργασίας LED (προαιρετικά) , Συμπαγής και κομψή σχεδίαση για εργασία σε περιβάλλοντα πλούσια σε βλάστηση.
+ Πίσω τροχοί 24” για μέγιστη πρόσφυση.
+ Φαρδύ πατάκι για μεγαλύτερη άνεση λειτουργίας.
+ Μετακινήστε τους μοχλούς ταχυτήτων στην μπροστινή θέση για πολύ πιο εύκολη πρόσβαση στο όχημα.
+ Έλεγχος εμπλοκής PTO τοποθετημένο στο δεξί φτερό.
+ Μοχλοί για τη λειτουργία των διανομέων όλοι ομαδοποιημένοι στη δεξιά πλευρά.

+ Ευρεία γκάμα επιλογών: Πίσω σύνδεση με ελεγχόμενη θέση και προσπάθεια, υδραυλική κατακόρυφη σύνδεση και τρίτο σημείο, υδραυλικό κύκλωμα με αυξημένη χωρητικότητα για ανυψωτικά και διανομείς, μπροστινός προφυλακτήρας, ρυθμιζόμενο τιμόνι, σύστημα αυτοκαθαρισμού ™, βάρη εμπρός και τροχού, χυτό σιδερένιες φλάντζες για πίσω τροχούς 20 "και 24".
Η θέση οδήγησης έχει σχεδιαστεί συνδυάζοντας εργονομία και άνεση με ιδιαίτερη προσοχή στη διάταξη των χειριστηρίων σύμφωνα με μια λογική που προέρχεται από τρακτέρ ανοιχτού πεδίου.

Ο νέος σταθμός εργασίας βλέπει τη θέση στη δεξιά πλευρά όλων των μοχλών για τη λειτουργία των διανομέων και του ανυψωτικού , ακόμη και στην έκδοση με ελεγχόμενη προσπάθεια, καθώς και τον ηλεκτροϋδραυλικό έλεγχο για την εμπλοκή του PTO στο δεξί φτερό .

Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα υδραυλικά χειριστήρια μπορούν να ενεργοποιηθούν άνετα από τον χειριστή με το δεξί χέρι, ενώ το αριστερό παραμένει σταθερά στο τιμόνι.

Από το κάθισμα, ο χειριστής έχει επίσης πλήρη και ανεμπόδιστη θέα τόσο του πίσω εργαλείου όσο και του μηχανήματος και του οδοστρώματος.


Το φαρδύ πόδι και η αυξημένη διαδρομή του καθίσματος αυξάνουν τον ζωτικό χώρο των κάτω άκρων και επιτρέπουν τη βέλτιστη λειτουργία των πεντάλ. Η πρόσβαση στο κάθισμα του οδηγού

γίνεται πολύ πιο εύκολη χάρη στην προηγμένη τοποθέτηση των μοχλών αλλαγής ταχυτήτων και όπισθεν. Το μαλακό και ρυθμιζόμενο κάθισμα ανάλογα με το βάρος του χειριστή και το ρυθμιζόμενο καθ' ύψος τιμόνι (προαιρετικά) βοηθούν στην ανακούφιση από την κούραση ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας.


 •  

  +30 2810315430

 •  

  +30 2810311633

 •  

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 •  

  Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 426, Ηράκλειο, Ελλάδα