BCS VOLCAN 85 STAGE V

BCS VOLCAN 85 STAGE V

BCS VOLCAN 85 STAGE V
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

BCS VOLCAN 85 STAGE V

Μια σειρά επαγγελματικών ισοδιαμετρικών τρακτέρ, με στάνταρ αναστρέψιμη θέση οδήγησης, που αποτελείται από 4 διαφορετικές εκδόσεις, καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της εξειδικευμένης γεωργίας:

AR - Πλαίσιο με κεντρική άρθρωση, στενό μετατρόχιο και μικρές ακτίνες στροφής.
RS - Πλαίσιο με τιμόνια, σταθερότητα και κράτημα για χρήση ακόμα και σε επικλινείς περιοχές.  
DUALSTEER® - Πλαίσιο με κεντρική άρθρωση και τιμόνι για απαράμιλλη ευελιξία σε στενούς χώρους.
MT - Πλαίσιο με τιμόνια, διαμορφωμένο για κούρεμα ζωοτροφών σε λοφώδεις και ορεινές περιοχές.

Εξοπλισμένη με κινητήρα Stage V 75 ίππων, η σειρά Volcan 85 χαρακτηρίζεται από μια αξιοσημείωτη τεχνολογική εξέλιξη, από ιδιαίτερη προσοχή στη σχεδίαση, την άνεση και την εργονομία και τις μηχανικές, υδραυλικές και ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις που καθιστούν τα κορυφαία μηχανήματα της σειράς BCS απαραίτητα για γεωργία του μέλλοντος.

---

ΜΕΤΑΔΟΣΗ: 16 + 16 με συμπλέκτη Easy Plus™ και λειτουργία Smart Brake & Go.
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ όπισθεν: ναι, με κουμπί Power Clutch System.
ΙΣΧΥΣ: 75 ίπποι.
ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ: αναστρέψιμο με πλατφόρμα αναρτημένη σε αθόρυβο μπλοκ.
CAB: Vista Clima (κωνικό με 4 πυλώνες) ή Space Clima (με 6 κολώνες) (επιλογή)
Η γκάμα 85 είναι εξοπλισμένη με έναν 4κύλινδρο κινητήρα Turbo Intercooler 75 ίππων με φίλτρο σωματιδίων στον οποίο ο Όμιλος BCS έχει εργαστεί, σε συνεργασία με τον τεχνολογικό του συνεργάτη Kohler, για μια προηγμένη στρατηγική αναγέννησης που εγγυάται μέγιστη απόδοση και μείωση στο ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Η ηλεκτρονική ρύθμιση των στροφών του κινητήρα πραγματοποιείται γρήγορα και με ακρίβεια μέσω μιας κονσόλας που βρίσκεται στα δεξιά του τιμονιού με τις ακόλουθες λειτουργίες:
αύξηση/μείωση ταχύτητας,
αποθήκευση / ανάκληση της καθορισμένης ταχύτητας,
απενεργοποίηση του ηλεκτρονικού γκαζιού και μετάβαση σε ταχύτητα ρελαντί.
Η υιοθέτηση μιας νέας μονάδας ελέγχου οχήματος με τα υψηλότερα πρότυπα αυτοκινήτου κατέστησε δυνατή την αξιοποίηση του ηλεκτροϋδραυλικού συμπλέκτη και τον εξοπλισμό του, στάνταρ, με ορισμένα αποκλειστικά χαρακτηριστικά:

Συμπλέκτης Easy Plus ™: με πολλαπλούς δίσκους σε λουτρό λαδιού με υδραυλικό έλεγχο, διαχειρίζεται ηλεκτρονικά το λογισμικό που φιλτράρει τυχόν κακή χρήση του πεντάλ του συμπλέκτη από τον χειριστή, εξασφαλίζοντας προοδευτική εμπλοκή, χωρίς τραντάγματα και χωρίς φθορά.

Σύστημα τροφοδοσίας συμπλέκτη: χρησιμοποιώντας το κουμπί στο φορείο και στο μοχλό ταχυτήτων, ο χειριστής μπορεί να αντιστρέψει την κατεύθυνση του τρακτέρ ή να αλλάξει ταχύτητα χωρίς να χρησιμοποιήσει το πεντάλ του συμπλέκτη για μέγιστη άνεση λειτουργίας.

Smart Brake & Go: το σύστημα, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενός κουμπιού στο ταμπλό, επιτρέπει στο τρακτέρ να ακινητοποιηθεί και να επανεκκινηθεί μόνο με το πάτημα του πεντάλ του φρένου, χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.


Το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί επίσης να εξοπλιστεί, προαιρετικά, με το αποκλειστικό ηλεκτροϋδραυλικό φορείο όπισθεν EasyDrive® : μέσω του πρακτικού μοχλού που βρίσκεται στα αριστερά του τιμονιού, ο χειριστής μπορεί να αντιστρέψει την κατεύθυνση του ταξιδιού χωρίς να αφαιρέσει τα χέρια του από το τιμόνι τροχό και χωρίς χρήση συμπλέκτη για μέγιστη άνεση λειτουργίας και απόλυτο έλεγχο του τρακτέρ.
Η εύκολη μετακίνηση είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για όλα τα εξειδικευμένα τρακτέρ. Ως εκ τούτου, η ζήτηση της αγοράς είναι να υπάρχουν τρακτέρ που να είναι όλο και πιο ευέλικτοι και ευέλικτοι σε περιορισμένους και περιορισμένους χώρους, ακόμη και σε πλαγιές, καθώς είναι θεμελιώδους σημασίας για να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να επιτυγχάνουν υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας.

Η έκδοση Dualsteer®, μοναδική στην αγορά, έχει απαράμιλλη ευελιξία χάρη στο διπλό σύστημα διεύθυνσης που ενώνει και συγχρονίζει την κεντρική άρθρωση του πλαισίου με το τιμόνι των μπροστινών τροχών.

Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα καθιστά δυνατή την επίτευξη γωνίας διεύθυνσης 70° για έξοδο και είσοδο στην επόμενη σειρά με έναν μόνο ελιγμό με εμφανή εξοικονόμηση χρόνου, αύξηση παραγωγικότητας και λιγότερη συμπίεση του εδάφους.

Κερδίζοντας σε κάθε τομέα χρήσης:

Η απαράμιλλη ακτίνα στροφής σε συνδυασμό με τη σταθερότητα κατά τους ελιγμούς ακόμη και σε πλαγιές, κάνουν την έκδοση Dualsteer® νικήτρια σε διάφορους τομείς χρήσης:
αμπελώνες και περιβόλια με περιορισμένο χώρο ελιγμών στο τέλος του ακρωτηρίου
καλλιέργειες θερμοκηπίου
κηπευτικό-ανθοπωλείο-φυτώριο
συντήρηση του πρασίνου και τυπικά έργα των δήμων

Η έκδοση Dualsteer ® είναι η πιο ευέλικτη στην κατηγορία της χάρη στην ακτίνα στροφής μόλις 2200 mm.
Το υδραυλικό σύστημα είναι διπλού κυκλώματος με ανεξάρτητες αντλίες και εναλλάκτη θερμότητας για ψύξη λαδιού.

Ο υπερμεγέθης ρυθμός ροής προς τις αντλίες (51 l/min στη μεγαλύτερη έκδοση) επιτρέπει τη χρήση όλου του σύγχρονου εξοπλισμού που προορίζεται για εξειδικευμένη γεωργία.

Το πίσω PTO , με συμπλέκτη πολλαπλών δίσκων σε λουτρό λαδιού, είναι ανεξάρτητο από το κιβώτιο ταχυτήτων και συγχρονίζεται με την ταχύτητα εμπρός. Μπορεί επίσης να εμπλακεί ενώ βρίσκεστε εν κινήσει μέσω ενός ηλεκτροϋδραυλικού χειριστηρίου που βρίσκεται στο ταμπλό με σύστημα ασφαλείας που εμποδίζει την ακούσια ενεργοποίησή του.

Ο στιβαρός πίσω σύνδεσμος βασίζεται σε κοτσαδόρες πολλαπλών χρήσεων της γάτας. 1 και 2 για γρήγορη και εύκολη προσαρμογή σε όλο τον εξοπλισμό της αγοράς.

Προαιρετικά, διατίθεται ένας μπροστινός ανελκυστήρας απόδοσης, εξοπλισμένος με υδραυλικούς συνδέσμους, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη χρήση συνδυασμένου εξοπλισμού.

Το νέο joystick με ηλεκτρονικό αναλογικό έλεγχο εκμεταλλεύεται την τεχνολογία CAN-bus και ενσωματώνει το κουμπί για την ενεργοποίηση του PTO και το ποτενσιόμετρο για τη ρύθμιση της υδραυλικής ροής.

Το ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο είναι ακόμη πιο συμπαγές για να προσφέρει χώρο και άνεση στον χειριστή και φιλοξενεί έναν βολικό χώρο αποθήκευσης.
Η θέση οδήγησης αποτελείται από μια πλατφόρμα αναρτημένη σε αθόρυβα μπλοκ για την απόσβεση των κραδασμών και του θορύβου.

Τα πεντάλ του φρένου και του συμπλέκτη έχουν επανασχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη άνεση στη χρήση.

Τα χειριστήρια είναι εργονομικά τοποθετημένα και λειτουργούν εύκολα και από το κάθισμα ο χειριστής απολαμβάνει πλήρη και ανεμπόδιστη θέα τόσο του μηχανήματος όσο και του εργαλείου.

Αντιστρεψιμότητα στάνταρ:

Απαιτούνται λίγα δευτερόλεπτα από τον χειριστή για να περιστρέψει τη μονάδα οδήγησης που αποτελείται από κάθισμα, τιμόνι, ταμπλό και κρεμαστά πεντάλ κατά 180 °, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με τον εξοπλισμό τοποθετημένο μετωπικά, με συνεχή παρακολούθηση και με εξαιρετική ακρίβεια στη μηχανική κατεργασία των πάντων όφελος άνεσης και ασφάλειας.
Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με εξαιρετική φροντίδα μέχρι τις παραμικρές λεπτομέρειες για να εξασφαλίζει μια ευχάριστη εσωτερική ζωή και να μην βλάπτει το πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν.

Η μονοκοκ χαλύβδινη κατασκευή είναι τοποθετημένη σε μια πλατφόρμα αναρτημένη σε αθόρυβα μπλοκ εντελώς ανεξάρτητα από το πλαίσιο του τρακτέρ.

Ως στάνταρ, είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις: εξαερισμό, σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού, υφασμάτινο κάθισμα, εσωτερικό φωτισμό, ρολό σκίαστρο, ρύθμιση ραδιοφώνου και μονοπολική πρίζα 12 V χρήσιμη για την τροφοδοσία πρόσθετου εξοπλισμού, χειριστηρίων ή οθονών.  

Διατίθεται σε 2 εκδόσεις:  
CLIMATE VIEW με 4 ορθοστάτες, έχει κωνικό και συμπαγές προφίλ για απεμπλοκή σε στενές σειρές, ακόμη και σε πλάγια πλαγιά και σε περιβάλλοντα πλούσια σε βλάστηση. Χάρη στις μεγάλες γυάλινες πόρτες, επιτρέπει την ανεμπόδιστη θέαση 360° του περιβάλλοντος περιβάλλοντος, του οδοστρώματος και του εργαλείου. Διατίθεται για έκδοση τρακτέρ: AR - RS - DUALSTEER.
Το SPACE CLIMA με 6 ορθοστάτες, χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλο χώρο διαβίωσης χάρη σε μια ευρύτερη πλατφόρμα που προσφέρει βέλτιστη εργονομία τόσο στην εμπρός όσο και στην πίσω θέση οδήγησης. Διατίθεται για έκδοση τρακτέρ: RS - MT.

 •  

  +30 2810315430

 •  

  +30 2810311633

 •  

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 •  

  Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 426, Ηράκλειο, Ελλάδα